Cat     Cast     Eng

El Lector de Mapes de MiraMon és un programa de DIFUSIÓ GRATUÏTA que permet la visualització, consulta i impressió de mapes publicats a Internet o en CD-ROM. El lector té les següents propietats:

- Capacitat d'obertura de tots els formats i vies d'accés de dades a la xarxa a què accedeix el MiraMon Professional.
- Capacitat d'accedir a taules en MDB, XLS o grans bases de dades via ODBC.
- Universalment gratuït.
- Lleuger i de ràpida instal·lació.
- Capacitat de visualitzar i imprimir en alta qualitat i pràcticament qualsevol grandària de paper de la majoria de formats de SIG i Teledetecció (mapes i capes MiraMon [MMZ, ...], GPX, SHP, GeoTIFF, ...), ràster i vectorials (amb i sense topologia) i d'efectuar sobre ells consultes per localització, interactives i per atributs, així com efectuar seleccions en base a objectes seleccionats d'altres capes.
- Les dades geogràfiques poden estar vinculades a taules i consultes SQL de grans gestors de bases de dades via ODBC o a formats populars com MDB o XLS.
- La seguretat en les dades ve garantida per la certificació inclosa (si és el cas) en els fitxers per l'entitat emissora de la informació ja que el Lector de Mapes en comprova la integritat del certificat abans de mostrar les dades i fa accessible a l'usuari el nom de l'entitat certificadora.
- Capacitat d'accedir als mateixos recursos a la xarxa que la versió Professional (WMS, WMTS, ECWP, ArcSDE, etc). Amb un editor de metadades complet (GeMM), vinculat a les dades en si (no “text lliure” arreu) que segueix i amplia els estàndards internacionals.
- Capacitat d'exportar les seleccions en nous fitxers (ràsters IMG, vectors estructurats del MiraMon o vectors no estructurats VEC de text ASCII) i de desar retalls de vistes ràster o WMS/WMTS.


El Lector de Mapes de MiraMon és una aplicació de 32 bits que pot ser executada sobre plataformes Windows 95, 98, NT, 2000, XP, 2003 Server, Vista programada en llenguatge ANSI C en la seva totalitat i desenvolupada per l'equip del Dr. Xavier Pons al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Descàrrega

descàrrega alternativa desde Softònic AquíLector Universal de mapes del MiraMon

Qüestions genèriques: contacte@miramon.uab.cat
Preguntes o suggeriments en usar el MiraMon: suport@miramon.uab.cat i Fòrum d'Usuaris del MiraMon: http://www.miramon.uab.cat/Fum/index.php

MiraMon. Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).
Facultat de Ciències. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) E-08193 Bellaterra, Catalunya. Espanya

Tel.: 935 811 312 Fax: 935 814 151

Mapa de situació