Cat     Cast     Eng

MÀSTER OFICIAL en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica - 19a edició

 

L'objectiu d'aquest Màster és proporcionar una sòlida formació científica en les tècniques d'observació de la Terra i la generació i anàlisi d'informació per a l'estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través dels SIG. Té, doncs, una orientació científico-tècnica centrada en els coneixements en profunditat dels continguts, i en l'establiment de bases sòlides per a la natural continuïtat de formació de l'alumnat.

El Màster s'estructura en 7 mòduls: 4 mòduls d'assignatures troncals obligatòries i 2 mòduls d'especialització. A més a més, el curs es complementa amb sessions pràctiques tutoritzades i la realització d'un Projecte Final de Màster com a últim mòdul obligatori del curs.
Més informació

El Projecte MiraMon disposa d'una aula dotada de 16 PCs i canó de projecció per a la realització de cursos. L'aula està ubicada a les instal·lacions del CREAF, al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra.

Estem oberts a l'organització de cursos específics destinats a grups de persones d'una mateixa institució o empresa.CURSOS de MiraMon

Curs Estàndard

Curs Avançat


Curs estàndard + Curs Avançat

 SIG adaptat a l'ensenyament secundari


CALENDARI CURSOS MIRAMON


Cursos


Qüestions genèriques: contacte@miramon.uab.cat
Preguntes o suggeriments en usar el MiraMon: suport@miramon.uab.cat i Fòrum d'Usuaris del MiraMon: http://www.miramon.uab.cat/Fum/index.php

MiraMon. Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).
Facultat de Ciències. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) E-08193 Bellaterra, Catalunya. Espanya

Tel.: 935 811 312 Fax: 935 814 151

Mapa de situació